tip event benefit search pin gift upload twitter menu mail angle-double-down angle-left angle-right facebook close check exclamation news
MOZGALO 2018: MOTIVACIJSKO PREDAVANJE
17.1.2018. , Zagreb
event Događaj

MOZGALO 2018: MOTIVACIJSKO PREDAVANJE

11.01.2018.

Mozgalo obilježava 5. obljetnicu 17. siječnja od 18 sati na FERu predavanjem „Computer vision - introduction and overview of current practice“.

Natjecanje započinje motivacijskim predavanjem o computer visionu, odnosno računalnom vidu.

Računalni vid je znanstvena i tehnološka disciplina koja omogućava prikupljanje informacija iz slike. Česta primjena je u automobilskoj industriji gdje se koristi pri izradi autopilota.

Možda već znaš nešto o tome, a možda tek želiš saznati. U svakom slučaju, imaš priliku poslušati što ti profesor Siniša Šegvić želi reći o računalnom vidu i kako se kroz povijest razvijao. Moći ćeš saznati još neke njegove konkretne primjene i uvidjeti današnji iznimni značaj. Predviđa se povećanje njegovog korištenja u budućnosti i upravo zato je korisno da se upoznaš s tim područjem.

Ako nakon predavanja dobiješ želju prijaviti se na Mozgalo - studentsko natjecanje u dubinskoj analizi velikih količina podataka i izradi Big Data rješenja, svakako to i učini. Nadogradi svoje vještine i poveži se s poslodavcima!

Facebook event