tip event benefit search pin gift upload twitter menu mail angle-double-down angle-left angle-right facebook close check exclamation news
MOZGALO 2018: OTVORENJE NATJECANJA
13.3.2018. , Zagreb
event Događaj

MOZGALO 2018: OTVORENJE NATJECANJA

12.03.2018.

Oduvijek su te zanimale tehnike strojnog učenja, računalni vid i statistika? Htio bi se iskušati u obradi podataka, a njihova velika količina ti ne izaziva paniku? Onda je Mozgalo idealno natjecanje za tebe, jer osim što ćeš nadograditi svoje znanje i steći dodatno iskustvo imaš priliku i surađivati s partnerskim poduzećima projekta te osvojiti praksu.

Mozgalo je edukativno studentsko natjecanje u dubinskoj analizi velikih količina podataka i izradi Big Data rješenja, odnosno procesu pronalaženja korisnih informacija iz velikih količina strukturiranih i nestrukturiranih podataka. Pri tome se koriste različite statističke metode, tehnike strojnog učenja i umjetne inteligencije.

Ovogodišnje natjecanje ti nudi mogućnost izbora između 2 nagradna zadatka iz područja strojnog učenja i računalnog vida, a više o samim zadacima ćeš saznati na samom otvorenju natjecanja od Microblinka i ReversingLabsa koji su zlatni partneri natjecanja.

Rezerviraj utorak 13. ožujka u vremenu od 19 do 21 sati jer ne želiš propustiti otvorenje natjecanja na FER-u u dvorani B1 i otkrivanje nagradnih zadataka te predstavljanje svih partnera natjecanja.

Prijaviti se možeš do 16. ožujka, zato nemoj čekati i požuri jer možda baš ti pokoriš veliku količinu podataka i osvojiš vrijednu nagradu!

Prijave se putem linka niže.

Prijavi se