tip event benefit search pin gift upload twitter menu mail angle-double-down angle-left angle-right facebook close check exclamation news
NA SLJEMENU SE IPAK SKIJA OVE SEZONE
3 i 5.1.2017. , Zagreb
event Događaj

NA SLJEMENU SE IPAK SKIJA OVE SEZONE

23.12.2016.

Uvijek se u ovo doba godine s iščekivanjem čeka vremenska prognoza i hoće li temperature biti dovoljno niske za održavanje FIS Svjetskog skijaškog kupa na Sljemenu.

Iako pravog snijega neće biti niti ove godine, topovi za umjetni snijeg neprekidno rade i staza na Sljemenu je spremna za još jedan Snow Queen Trophy.

Natjecanje kreće u utorak, 3. siječnja, utrkom skijašica (prva vožnja u 13, druga u 16:15 sati), a četvrtak, 5. siječnja, rezerviran je za skijaše (prva vožnja u 14:45, druga u 18 sati).

Organizatori su dodatno odlučili potaknuti posjetitelje na dolazak snižavanjem cijene karte za 50% koja sada iznosi 30 kuna za odrasle i 15 kuna za djecu od 7 do 15 godina. Paket ulaznica za obje utrke iznosi 60 kuna za odrasle i 30 kuna za djecu od 7 do 15 godina.

U cijenu ulaznice uključen je i prijevoz autobusima na Sljeme s Mihaljevca ili iz Stubičkih Toplica, kao i besplatna hrana i piće.

Kupi ulaznice