tip event benefit search pin gift upload twitter menu mail angle-double-down angle-left angle-right facebook close check exclamation news
NA VALU NOSTALGIJE STIŽE MTV CLASSIC
event Događaj

NA VALU NOSTALGIJE STIŽE MTV CLASSIC

11.08.2016.

Na pitanje je li glazba, film, umjetnost, moda bila bolja prije ili je bolja danas teško da ćemo dobiti jednostavan odgovor, ali da je nostalgija za krajem 20. stoljeća jača nego ikada složit će se svi.

Tom valu se priključio i pop gigant koji je obilježio živote mladih tog vremena – MTV. Očito su i oni shvatili koje su im godine bile najproduktivnije i odlučili su od 1. kolovoza VH1 Classic zamijeniti s MTV Classic. Datum nije slučajno odabran jer je upravo 1. kolovoza 1981. pokrenut MTV (dakle prije 35 godina!).

Zahvaljujući ovom potezu na programu će se opet naći videospotovi iz tog vremena, ali i legendarne emisije kao što su Total Request Live, MTV Unplugged, Beavis & Butt-head, Aeon Flux, Jackass, Real World, Laguna Beach... koje će starije generacije podsjetiti na mladost, a mlađe generacije kako je to nekad bilo. Kojoj god skupini pripadali vjerujemo da će vam se ovaj potez MTVja svidjeti.

Update o programu prati na službenom MTV Classic Facebooku.