tip event benefit search pin gift upload twitter menu mail angle-double-down angle-left angle-right facebook close check exclamation news
NAJAVLJEN 13. POZITIVAN KONCERT
2.12.2017. , Zagreb
event Događaj

NAJAVLJEN 13. POZITIVAN KONCERT

21.07.2017.

Ovogodišnji Pozitivan koncert održat će se 2. prosinca na već tradicionalnoj lokaciji – Velikoj dvorani Doma sportova.

Nakon prošlogodišnjeg specijalnog Pozitivca, na kojem su nastupili Josipa Lisac, Bajaga, Rundek Cargo Trio i Luce, ove godine postavu čine rocker do rockera.

Postava je proširena na pet bendova od kojih će dva premijerno nastupiti na Pozitivcu. To su zagrebačka hard rock senzacija Otrovna Kristina i beogradski garažani rockeri, i miljenici zagrebačke publike, Repetitor.

Ostala tri benda prekaljeni su pravci žanra kojima nisu strani niti solo nastupi u ovoj dvorani. Oni su Brkovi, Kawasaki 3P i Elemental. Nekako imamo osjećaj da će uz ove najavljene bendove ulaznice planuti u trenu!

Pozitivac tradicionalno organiziraju HUHIV i Los Angeles Agency povodom Svjetskog dana AIDSa tako šaljući poruku da podržavaju borbu protiv ove opake bolesti.

Ulaznice su u prodaji od ponedjeljka, 24. srpnja po cijeni od 55 kn do 16. rujna. Od 17. rujna do 11. studenog cijena će im iznositi 70 kn. Od 12. studenog do 1. prosinca za ulaz će trebati izdvojiti 80 kn, a na sam dan koncerta 90 kn.

Kupi ulaznicu