tip event benefit search pin gift upload twitter menu mail angle-double-down angle-left angle-right facebook close check exclamation news
NAJAVLJENA 37. BRUCOŠIJADA FERa
10.11.2018. , Zagreb
event Događaj

NAJAVLJENA 37. BRUCOŠIJADA FERa

11.09.2018.

Jesen je tradicionalno rezervirana za Brucošijadu FERa, a ove godine se održava u subotu, 10. studenog!

Brucošijada FERa je najveći događaj ovog tipa specifičan po tome što ga studenti ujedno i posjećuju i organiziraju. Iz godine u godinu privlači veliki broj studenata i zaljubljenika u glazbu, a uživa i epitet najpoznatije brucošijade u Hrvatskoj.

Fakultet elektrotehnike i računarstva ove će godine ugostiti 17 izvođača na tri stagea. Osim već standardne ponude u kojoj se, uz tri stagea, nalaze kino te KSET kao plesni podij, posjetitelji mogu uživati i u wotafak stageu. Prošle godine su se igrale društvene igre, učilo se svirati instrumente, a održalo se i kratko predavanje jednog doktora o mjerenju tlaka. Mogućnosti su velike, možeš samo pogađati što će se događati ondje!

Prvi izvođači bit će objavljeni u nedjelju, 16. rujna, a early bird karte u prodaju kreću 17. rujna u KSET-u i Dirty Old Empireu gdje će se moći pronaći po cijeni od 50 kuna. Brucoši FERa svoje ulaznice mogu nabaviti od 28. rujna po cijeni od 40 kuna isključivo u KSETu uz predočenje e-indeksa.

Facebook event