tip event benefit search pin gift upload twitter menu mail angle-double-down angle-left angle-right facebook close check exclamation news
NAJVEĆI PANNONIAN CHALLENGE DO SADA
15.-23.7.2016. , Osijek
event Događaj

NAJVEĆI PANNONIAN CHALLENGE DO SADA

12.07.2016.

Pannonian Challenge ove se godine po sedamnaesti put održava u gradu na Dravi, a okuplja sve ljubitelje BMX-a, skatea, inlinea, kao i fanove urbane kulture i glazbe. Očekuje se sama krema ekstremne scene, a kolike je razmjere poprimilo natjecanje, potvrđuje i činjenica da je ukupni nagradni fond težak čak 50000 eura.

Osijek je nezaobilazna stanica svim BMXerima jer je ove godine postao jedan od stopova UCI BMX Freestyle World Cupa pa je sukladno tome preuređen i cijeli skate park. Za park, koji ćete ove godine vidjeti u potpuno novom ruhu, potrošeno je oko 250 kilograma boje, nekoliko tisuća štafli, oko 500 drvenih ploča te preko 36000 šarafa.

Sve su pripremne radnje već izvršene kako bi čak 400 sportaša iz više od 55 država, 50-tak glazbenika te isto toliko umjetnika i plesača moglo pokazati sve svoje kreacije i publiku ostaviti bez daha.

A sve ovo ne bi bilo moguće da nije bilo čak 160 volontera koji će odraditi preko 9000 volonterskih sati, a prezalogajit će u svom šatoru uz čak 500 paketa Čipi Čipsa te poklon pakete Zagrebačke banke koji su izrađeni samo za njih.

Ekipa se već počela zagrijavati na svoj najdraži festival u godini, tako da su #pannonian tjedan dana prije eventa otisnuli čak 2930 puta.

Osijek je prošle godine u sklopu Pannonian Challengea posjetilo nevjerojatnih 20000 posjetitelja, a ove se godine u osam dana festivala očekuje još više.

Svoju ulaznicu za ovaj spektakl nabavi na entrio.hr, a sve informacije koje su ti potrebne pronađi na ovdje.