tip event benefit search pin gift upload twitter menu mail angle-double-down angle-left angle-right facebook close check exclamation news
NAXATRAS OTVARAJU 7. SEZONU GOOD VIBRATIONSA
3.10.2018. , Zagreb
event Događaj

NAXATRAS OTVARAJU 7. SEZONU GOOD VIBRATIONSA

11.09.2018.

Jedan od najvećih i najpopularnijih europskih psihodeličnih rock bendova, Naxatras, dolazi u srijedu, 3. listopada, u Vintage Industrial Bar otvoriti novu sezonu programa Good Vibrations! Ovaj grčki trojac je prije godinu dana rasprodao KSET, a hrvatsku premijeru su imali na Tabor Film Festivalu 2016. godine. Veliku jesensku europsku turneju započinju upravo u Zagrebu.

Naxatras je psihodelični hard rock bend iz Soluna, čine ga John Delias (gitara), Kostas Harizanis (bubnjevi) i John Vagenas (bas & vokal). Nastali su prije šest godina, a svoj prvi album maštovitog naziva „Naxatras“ objavili su 2015. godine i on danas broji preko 4 milijuna pogleda na YouTubeu te se može reći da je jedno od najpopularnijih izdanja ovog žanra uopće. Dvije godine kasnije izdali su album „II" gdje su stilski više zagazili u eksperimentalni space rock. Kako to već obično biva, nakon „II” uslijedio je „III” koji je također pokupio brojne pohvale kako od kritike, tako i od publike.

Ulaznice po cijeni od 55 kuna mogu se kupiti u Dirty Old Shopu, na dan će ako ih ostane koštati 70 kuna.

Facebook event