tip event benefit search pin gift upload twitter menu mail angle-double-down angle-left angle-right facebook close check exclamation news
NEARBY – PRIJENOSNI HOSTEL
event Događaj

NEARBY – PRIJENOSNI HOSTEL

10.10.2016.

Nakon dugog dana na festivalu sve što želiš je čim prije dokopati se kreveta, ali niti jedna od standardnih opcija ne čini te previše optimističnom:

  1. Šator na festivalskom tlu – ne znaš više gdje je, kada ga nađeš isto ti je kao da spavaš na podu, a i to je tako svejedno jer je buka ionako prevelika
  2. Rentao si smještaj do kojeg imaš tri dana jahanja ili plaćanje prijevoza koji je preskup

Zahvaljujući timu inovatora iz Osijeka i Zagreba uskoro stiže i opcija 3 – prijenosni hostel.

Nearby hostel osmislili su Ivan Malić, Mihovil Grgurić i Tin Vidović nakon što su i njima dosadile ove dvije opcije :). Hostel se prevozi kamionom do željene lokacije i potrebno je samo 30 minuta kako bi postao funkcionalan.

U hostelu se ukupno može smjestiti 26 osoba podijeljenih u 7 soba s 2 kreveta, 1 sobom s 4 kreveta, 1 sobom s 8 kreveta uz 4 sanitarne prostorije (2 s tuševima). Tu su i TV, WiFi, klima, zvučna izolacija, hladanjak...uglavnom, sve i više od toga u odnosu na standardni hostel.

Vrata soba se otključavaju putem aplikacije na tvom smartphoneu koji te ujedno i vodi do hostela ukoliko se izgubiš u bespućima festivala.

Protutip stiže ove jeseni i jedva ga čekamo isprobati!

Slika: Nearby hostel / Facebook