tip event benefit search pin gift upload twitter menu mail angle-double-down angle-left angle-right facebook close check exclamation news
NOVI GREYP BIKE – G12H
event Događaj

NOVI GREYP BIKE – G12H

12.10.2016.

Posljednjih mjeseci Mate Rimac je daleko najzastupljeniji Hrvat u svim svjetskim medijima. Osim po automobilima Rimac je poznat i po svojoj sestrinskoj tvrtki Greyp Bikes koja se bavi proizvodnjom električnih bicikala.

Model G12S isporučen je u 26 zemalja na 5 kontinenata, a svoje custom modele dobili su i slavni nogometaši Cesc Fàbregas, Lionel Messi i Gerard Piqué.

Novi street legal model G12H predstavljen je na sajmu INTERMOT u Koelnu koji ugošćuje oko 1000 proizvođača motocikala i opreme iz cijelog svijeta. Ovaj model ima autonomiju od čak 240 kilometara i postiže brzinu od 45 km/h. Moramo priznati da iako je G12H smješten u kategoriju bicikla i ne treba registraciju ipak više vuče prema električnom motociklu. Na zakonodavcima ostaje da donesu konačnu odluku po tom pitanju.

S cijenom od preko 8000€ teško da će biti viđen na hrvatskim ulicama, ali možda dobra prodaja na bogatijim tržištima donese i jeftinije modele prihvatljivije našem tržištu.

Fotografije: greyp.com