tip event benefit search pin gift upload twitter menu mail angle-double-down angle-left angle-right facebook close check exclamation news
OBJAVLJENA NOVA IMENA TABOR FILM FESTIVALA
5.-8.7.2018. , Veliki Tabor, Desinić
event Događaj

OBJAVLJENA NOVA IMENA TABOR FILM FESTIVALA

23.04.2018.

Jedan od najbrže rastućih festivala u regiji, Tabor Film Festival, predstavio je nova glazbena imena.

Već najavljenima izvođačima kao što su Neno Belan & Fiumens, Nipplepeople, Gabi Novak, Matija Dedić, Seven That Spells i DJ Kneža, pridružili su se Krankšvester, Cinkuši i Bebe Na Vole, što već sad upućuje da će i ove godine Festival imati kvalitetan i raznolik glazbeni lineup.

Ovogodišnje izdanje Tabor Film Festival također će imati puno popratnog sadržaja u vidu predavanja, radionica i izložbi. Prošle godine uspješno je promovirana vjera u dijalog kao leitmotiv, a sada će glavna tema biti samoodrživost.

Profesor s PMF-a Damir Bakić u svom će predavanju iznijeti ideje o samoodrživom sveučilištu. Kako prilagoditi studijske programe zahtjevima održivog razvoja? Kako organizirati sveučilišni život i time u praksi doprinijeti održivom razvoju i inspirirati zajednicu? Kako podići i razvijati svijest o svim aspektima održivog razvoja? Kako djelovati u zajednici?, samo su neka od pitanja na koja ćemo dobiti odgovore.

Poznati vloger Krooncheck održat će „Vlogaonicu“, radionicu o izradi vloga na kojoj će polaznici moći naučiti sve tajne i trikove stvaranja takvog formata koji će privući puno publike, kako kroz svoje audiovizualne komponente, tako i kroz kvalitetan sadržaj.

Festival se održava od 5. do 8. srpnja u dvorcu Veliki Tabor u Desiniću!

Facebook