tip event benefit search pin gift upload twitter menu mail angle-double-down angle-left angle-right facebook close check exclamation news
ODRŽAN TJEDAN KARIJERA 2017
16.-20.10.2017. , FOI
event Događaj

TJEDAN KARIJERA 2017

25.10.2017.

Šesti po redu Tjedan karijera na Fakultetu organizacije i informatike u Varaždinu (FOI), od 16. do 20. listopada okupio je čak 44 poduzeća i više od dvije tisuće aktivnih sudionika. Studenti su imali priliku poslušati čak 33 stručna predavanja i sudjelovati u 23 radionice, koje su za njih održali predstavnici poduzeća.

Zagrebačka banka se tako predstavila predavanjem na temu Angular2, koji je temelj razvoja client-side aplikacija Zagrebačke banke.

Osim predavanja, studenti su mogli sudjelovati i na „Kavi s poslodavcem“, na kojoj je također sudjelovala i Zagrebačka banka. Tako je Zaba dočekala studente sa svim odgovorima na njihova pitanja vezana uz rad i zapošljavanje u Zagrebačkoj banci, dok su zaposlenici iz odjela IT-a, iz prve ruke približili studentima kako je to raditi u IT-u Zagrebačke banke.

Za tebe smo pripremili i malu galeriju, kako bi mogao zaviriti u Tjedan karijera na Fakultetu organizacije i informatike u Varaždinu.

ODRŽAN TJEDAN KARIJERA 2017 ODRŽAN TJEDAN KARIJERA 2017 ODRŽAN TJEDAN KARIJERA 2017