tip event benefit search pin gift upload twitter menu mail angle-double-down angle-left angle-right facebook close check exclamation news
ODRŽANO PREDAVANJE ZAGREBAČKE BANKE NA FERIT-U
25.10.2017. , FERIT
event Događaj

ODRŽANO PREDAVANJE ZAGREBAČKE BANKE NA FERIT-U

30.10.2017.

25. studenog 2017., osječki studenti u dvoranama FERIT-a imali su priliku poslušati predavanje koje je za njih pripremila Zagrebačka banka.

U sklopu predavanja Zagrebačke banke, studenti su imali priliku čuti nešto više o temama kao što su „Razvoj softvera u banci: kako biti u korak s najmodernijim tehnologijama“ koju je održao Josip Barišić, Direktor Aplikativnog razvoja platforme za kanale, te predavanje, Voditelja Operativnog CRM-a, Andreja Božića pod nazivom „Koje bih tehnologije i koncepte istraživao da ja danas studiram“.

Kroz predavanje „Koje bih tehnologije i koncepte istraživao da ja danas studiram“, studentima su približeni najnoviji koncepti i tehnologije koje se primjenjuju u većim poslovnim sustavima kao što su cloud, funkcionalno programiranje, browser API, te tehnologije će vrlo brzo promijeniti način razvoja softvera, kao što su BigData, AI – neuronske mreže.

Jednako tako, Sara Plavljanin, specijalistica za pribavljanje i pozicioniranje iz odjela Upravljanja ljudskim resursom, približila je studentima kako izgleda selekcijski proces u Zagrebačkoj banci, razvoj karijere te što im sve Zagrebačka Banka može ponuditi. Osim toga, studenti su od Sare Plavljanin dobili i vrijedne savjete koje će svakako primijeniti prilikom selekcijskog intervjua u budućnosti. 

ODRŽANO PREDAVANJE ZAGREBAČKE BANKE NA FERIT-U ODRŽANO PREDAVANJE ZAGREBAČKE BANKE NA FERIT-U ODRŽANO PREDAVANJE ZAGREBAČKE BANKE NA FERIT-U ODRŽANO PREDAVANJE ZAGREBAČKE BANKE NA FERIT-U ODRŽANO PREDAVANJE ZAGREBAČKE BANKE NA FERIT-U ODRŽANO PREDAVANJE ZAGREBAČKE BANKE NA FERIT-U