tip event benefit search pin gift upload twitter menu mail angle-double-down angle-left angle-right facebook close check exclamation news
OTVARANJE NATJECANJA ELEKTROBOJ
9.3.2018. , Zagreb
event Događaj

OTVARANJE NATJECANJA ELEKTROBOJ

06.03.2018.

Studentska udruga eSTUDENT najavljuje predavanje, kao uvertiru u natjecanje Elektroboj, koje će se održati u petak, 9. ožujka, na Fakultetu elektrotehnike i računarstva (FER) u dvorani A201 u 15 sati.

Na uvodnom predavanju pridružit će se predstavnici poduzeća i partneri projekta Elektroboj, koji su ujedno i dobar primjer primjenjivanja znanja u renomiranim hrvatskim tvrtkama: XYLON, Global Logic, RIMAC Automobili, Telegra, KONČAR INSTITUT za elektrotehniku, INETEC te Led elektronika.

Elektroboj je natjecanje u izradi praktičnih rješenja iz područja elektrotehnike i kao takvo, jedinstveno u Hrvatskoj. Cilj ovog natjecanja je potaknuti kreativnost i ohrabriti studente u realizaciji vlastitih ideja, istodobno ih suočavajući sa svim izazovima koje vođenje jednog ozbiljnog projekta nosi sa sobom. Predavanja i radionice, koje će se održavati u sklopu natjecanja Elektroboj, olakšat će studentima izradu konačnog rješenja i naučiti sve zainteresirane nešto o svakom području elektrotehnike. Također, ovo natjecanje pruža mogućnost postizanja odličnih rezultata i osvajanja brojnih nagrada (1. mjesto – 8 000 kn, 2. mjesto – 5 000 kn i 3. mjesto – 3000 kn).

Sudjelovanjem natjecatelji mogu steći zavidne vještine koje će im koristiti u budućem poslovnom okruženju, a povezivanje studenata i poznatih tvrtki iz domene elektronike i računarstva samo je šlag na vrhu torte.

Prijave su otvorene do 13. ožujka, a prijaviti se možeš na linku ovdje.

Više informacija o samom projektu potraži niže na linku.

Informiraj se