tip event benefit search pin gift upload twitter menu mail angle-double-down angle-left angle-right facebook close check exclamation news
PET SHOP BOYS OVOG LJETA U ZADRU
12.8.2017. , Zagreb
event Događaj

PET SHOP BOYS OVOG LJETA U ZADRU

08.03.2017.

Jedini nastup Pet Shop Boysa u regiji ovog ljeta biti će u Zadru 12. kolovoza. Jazine Open Air ugostit će legendarne Engleze u nastavku njihove svjetske turneje Super.

Osim odlične glazbe Pet Shop Boysa ova turneja je i vizualno atraktivna jer je cijeli show posebno dizajniran i osmišljen baš za ovu turneju. Sam bend ne treba posebno predstavljati, o njima dovoljno govore čak 42 singla koja su ušla u top 30 ljestvicu u Britaniji i nagrade poput NME Godlike Genius ili Billboardove za najbolju dance grupu u proteklih 40 godina.

Ulaznice kreću u prodaju u petak, 10. ožujka, u 9 sati. Prva cijena ulaznica, uvjerljivo najpovoljnija na cijeloj turneji, je 195 kuna i vrijedit će do 23. travnja. Nakon toga, cijena će iznositi 220 kuna, dok će na dan koncerta cijena biti 250 kuna.

U prodaju će biti pušten i limitirani broj od svega 200 VIP ulaznica po cijeni od 350 kn. Ta ulaznica uključuje mjesto na povišenoj platformi s najboljim pogledom na pozornicu i zaseban šank.

Kupi ulaznicu