tip event benefit search pin gift upload twitter menu mail angle-double-down angle-left angle-right facebook close check exclamation news
POČETAK 28. SEZONE SIMPSONA SA „SIMPSONS TIME“
event Događaj

POČETAK 28. SEZONE SIMPSONA SA „SIMPSONS TIME“

26.09.2016.

Krenuvši u svoju 28. sezonu emitiranja The Simpsons ruše rekord za rekordom. Trenutno drže rekord kao najduže prikazivani američki sitcom, najduži američki animirani program i najduži američki originalni program u udarnom terminu. Najpoznatija animirana obitelja koja uključuje Homera, Marge, Barta, Lisu i Maggie prvi se put na malim ekranima pojavila 17. prosinca 1989.

The Simpsons su ujedno i jedna od rijetkih serija čija se uvodna špica nikako ne propušta već se gleda s jednakim entuzijazmom kao i svaka nova epizoda. Za početak ove sezone pripremljena je prava poslastica za ljubitelje animacije. Uvodna špica za prvu epizodu napravljena je u stilu animirane serije Adventure Time (koja je i sama stekla kultni status i trenutno broji 7 sezona). Tvorac Adventure Timea i veliki ljubitelj Simpsona, Pendelton Ward, otpjevao je uvodnu pjesmu kao i u svojoj seriji.

Slika: Animation on FOX / YouTube Screenshot