tip event benefit search pin gift upload twitter menu mail angle-double-down angle-left angle-right facebook close check exclamation news
POGLEDAJ UEFA CHAMPIONS LEAGUE TROFEJ I UPOZNAJ RYANA GIGGSA
18. i 19. ; 21. i 22.10.2016. , Osijek, Zagreb
event Događaj

POGLEDAJ UEFA CHAMPIONS LEAGUE TROFEJ I UPOZNAJ RYANA GIGGSA

10.10.2016.

Već  smo pisali da UEFA Champions League Trophy Tour stiže u Hrvatsku, a sada imamo i konkretne datume i gradove. Trofej prvo stiže u Osijek, a zatim i u Zagreb u sljedećim terminima:

Osijek
Utorak, 18. listopada, Trg pape Ivana Pavla II.
Srijeda, 19. listopada, Hotel Osijek

Zagreb
Petak, 21. listopada, supermarket Radnička 49
Subota, 22. listopada, Trg bana Josipa Jelačića 10

Na Trgu bana Josipa Jelačića trofej će biti izložen u posebnom crvenom Trophy Tour kamionu gdje će se fanovi moći fotografirati s njim, ali i zaigrati interaktivne igre i razgledati uzbudljivu izložbu suvenira koje su potpisale neke od najvećih legendi koje su tijekom povijesti igrale u UEFA Champions League.

No, to nije sve jer u Zagreb stiže i UEFA Champions League Trophy Tour ambasador Ryan Giggs! Legenda Manchester Uniteda dopratiti će trofej, fotografirati se i porazgovarati s fanovima.

Vjerujemo da Giggsa ne treba posebno predstavljati jer brojke dovoljno govore o njemu. Odigrao je najviše utakmica od svih igračak Manchester Uniteda i Premier League uopće – čak 632 u 24 sezone. Osvojio je 13 Premier League naslova, četiri FA Cupa, četiri League Cupa, a devet Community Shield naslova.  Ništa manje uspješan nije bio u sklopu UEFA Champisons League natjecanja koje je osvojio dva puta (1999. i 2008.) uz jedan osvojeni UEFA Supercup.

Detalje o UEFA Champions League Trophy Touru potraži na službenim stranicama www.ucltrophytour.com/.