tip event benefit search pin gift upload twitter menu mail angle-double-down angle-left angle-right facebook close check exclamation news
POKÉMON GO GO GO...
event Događaj

POKÉMON GO GO GO...

28.07.2016.

...iliti sasvim osobni doživljaj nekoga tko se na njih ludo zakačio.

Imate li i vi u svom društvu prijatelja koji voli Pokémone? Mojim prijateljima to sam ja – ona kojoj šalju linkove na sve vezano uz Pokémone. Volim taj crtić od prve epizode! Sjećam se kao danas nova epizoda prije dnevnika, repriza ujutro u 7. Stigneš, ne stigneš? Moraš!

Izlazak Pokémona Go prošao je relativno mirno - svi su znali da sam vjerojatno jedina osoba koju ne moraju pitati da li igram. Izlazak igrice u Hrvatskoj dočekala sam na odmoru - sunce, more, plaža i 4G mreža. Kasnije skužiš da je bolje ne biti na plaži! Zašto volim tu igru? Spaja brigu o Pokémonima (da taj sam tip) i potiče me na kretanje. Priznajem osjećam se čudno dok hodam okolo, zastajkujem ili se okrećem oko sebe, ali fora je kad sretneš nekog tko radi isto što i ti. Nasmijemo se. Pogotovo ako si u svom kvartu pa upoznaš neke ljude koje inače ne bi. Pitaš za savjet. Omiljeni su mi travnati i vodeni tipovi, a odabrala sam plavi tim. Najviše me vesele Pokestops. Zbilja sam svašta otkrila pomoću njih - freske, grafite ili vrtlarevu kuću.

Još uvijek nisam uhvatila najdražeg Jigglypuffa, ali možda uspijem sutra od 10 - 12 u poslovnici Zabe na Trgu Bana Josipa Jelačića.

Autorica: Tena Šimon