tip event benefit search pin gift upload twitter menu mail angle-double-down angle-left angle-right facebook close check exclamation news
POSJETI ICT SUPERGIRLS 2018
25.4.2018. , Zagreb
event Događaj

POSJETI ICT SUPERGIRLS 2018

23.04.2018.

IT Tvrtka Lemax već 4. godinu zaredom obilježava event ICT Supergirls, koji je dio svjetske inicijative „Girls in ICT Day“, a čiji je cilj jačanje i poticanje djevojaka i žena da prepoznaju brojne mogućnosti u području informacijsko – komunikacijske tehnologije. Ove godine se ICT Supergirls održava u srijedu 25. travnja u Tehnološkom parku Zagreb, a sudjelovanje je besplatno!

Cilj eventa ICT Supergirls 2018 je razbiti stereotipe te kroz predavanja uspješnih poslovnih žena dokazati mladim djevojkama, ženama i javnosti da je ICT sektor rezerviran jednako za muškarce i žene, te da u ovom području svi mogu biti uspješni. Iz tog razloga, ovogodišnji slogan je „You can do IT“, čija će se tematika provlačiti kroz sva predavanja. 

Girls in ICT Day tradicionalno se održava u travnju, a do sada je u cijelom svijetu obilježen u 160 zemalja s više od 7200 događanja u kojem je sudjelovalo čak preko 244 tisuća djevojaka i žena širom svijeta.

Budi i ti dio ove priče! Saznaj više na Facebooku i prijavi se na linku:
Prijava