tip event benefit search pin gift upload twitter menu mail angle-double-down angle-left angle-right facebook close check exclamation news
POSJETI LEDENI PARK NA TOMISLAVCU
26.11.2016.-18.1.2016. , Zagreb
event Događaj

POSJETI LEDENI PARK NA TOMISLAVCU

09.12.2016.

Od svih zagrebačkih adventskih lokacija najveću gužvu možeš očekivati na Tomislavcu. To nije ništa čudno uzevši u obzir da je tamo postavljen fantastični Ledeni park. Standardna ponuda kućica s klopom i cugom, glazba sve je tu, ali ovo otvoreno klizalište pravi je mamac za posjetitelje.

Glavno klizalište prostire se na 800 četvornih metara, a ostatak trga je prošaran klizačkim stazama širine preko dva metra. Na službenoj stranici Ledenog parka imaš odličan kalkulator za kupovinu ili rezervaciju ulaznica (biraš termin, sat, najam klizaljki...). Ako na klizanje stižeš van Zagreba putuj HŽ-om koji ti daje 50% popusta na povratnu kartu + dobivaš dodatan popust u samom Ledenom parku. Za početnike je tu i škola klizanja.

Dok kližeš ili samo uživaš u gastronomskoj ponudi koja okružuje klizalište možeš uživati u odličnom glazbenom programu koji svakodnevno predstavlja nove glazbenike i DJ-e.