tip event benefit search pin gift upload twitter menu mail angle-double-down angle-left angle-right facebook close check exclamation news
POSJETILI SMO REBOOT INFOGAMER
8.-13.11.2016. , Zagreb
event Događaj

POSJETILI SMO REBOOT INFOGAMER

14.11.2016.

Gaming više nije neki opskuran hobi kojim se bave štreberi izolirani od stvarnog svijeta. U to su se mogli uvjeriti svi koji su posjetili ovogodišnji gaming sajam Reboot InfoGamer na zagrebačkom Velesajmu. Gameri su klinci, odrasli, djevojke, srednjoškolci, studenti, kućanice... nema te skupine koja nije viđena na Velesajmu u pet dana održavanja sajma.

 

Količina kompjutera, konzola i VR uređaja dostupnih za slobodni gaming je bila uistinu impresivna i moglo se isprobati sve od old school tekstualnih igara do potpune uronjenosti u virtual reality iskustvo koje vas stavlja u samu igru i donosi jedan potpuno novi način gaminga.

Uz gaming obavezno ide i gomila računalne periferije i sudeći po gužvi na štandovima mnogi su iskoristili sajamske cijene i opskrbili se novim oružjem koje će itekako dobro doći u narednim zimskim mjesecima koji su uvijek najslađi za gaming.

Za sve one iz prošlih vremena našlo se i lijepog gaming hardwarea i softwarea iz proteklih desetljeća, znate one igrice kad kvadrat puca krug u trokut : ). Bilo se lijepo podsjetiti kako se od tih skromnih početaka doguralo do toga da smo danas doslovno dio igre koju igramo.

Jedini zaključak koji se sam nameće nakon ovakvog sajma je da je gaming industrija budućnosti i da bi se država čim prije trebala uključiti u poticanje razvoja domaćih gaming firmi, od kojih su neke već sad iznimno cijenjene u svijetu.

POSJETILI SMO REBOOT INFOGAMER POSJETILI SMO REBOOT INFOGAMER POSJETILI SMO REBOOT INFOGAMER POSJETILI SMO REBOOT INFOGAMER POSJETILI SMO REBOOT INFOGAMER POSJETILI SMO REBOOT INFOGAMER POSJETILI SMO REBOOT INFOGAMER POSJETILI SMO REBOOT INFOGAMER POSJETILI SMO REBOOT INFOGAMER POSJETILI SMO REBOOT INFOGAMER POSJETILI SMO REBOOT INFOGAMER POSJETILI SMO REBOOT INFOGAMER POSJETILI SMO REBOOT INFOGAMER POSJETILI SMO REBOOT INFOGAMER POSJETILI SMO REBOOT INFOGAMER