tip event benefit search pin gift upload twitter menu mail angle-double-down angle-left angle-right facebook close check exclamation news
Posjetite Muzej iluzija i poljuljajte povjerenje u vaša osjetila
Muzej iluzija
event Događaj

MUZEJ ILUZIJA - POLJULJAJTE POVJERENJE U VAŠA OSJETILA

25.04.2016.

Prošlo je vrijeme muzeja kao ogromnih stoljetnih zgrada punih prašnjavih eksponata koje obilazite satima i gdje ste gotovo sigurni da se samo vrtite u krug bez ikakvog cilja. Muzej iluzija je muzej za 21. stoljeće koji će vas zabaviti, oduševiti i natjerati na preispitivanje svih svojih osjetila. Ovaj interaktivni muzej će vas potpuno obuzeti jer je cilj svakog eksponata vaša interakcija s njim.

Iskusite odupiranje gravitaciji u Kosoj sobi, izgubite se u beskonačnosti Sobe ogledala ili se prošetajte stropom Obrnute sobe. Nakon tih avantura otiđite korak dalje i uronite u najveću zbirku holograma u ovom dijelu Europe i kroz zabavne i atraktivne varke naučite sve što do sada niste znali o vidu, percepciji, ljudskom mozgu i zašto ono što ljudske oči vide mozak ne razumije. Na kraju je vrijeme za Pametnu igraonicu namijenjenu svim uzrastima gdje možete rješavati drevne zagonetke i isprobati brojne igre, Dilemma games, koje potiču kognitivne sposobnosti i svojevrsni su fitness za vaš mozak. Ako vas neka od igara toliko zaintrigira, ne brinite, Dilemma igre možete kupiti u muzejskom dućanu i nastaviti vježbati mozak i kada napustite muzej.

Posjetite ovaj jedinstveni muzej već danas i ne zaboravite ovo je muzej u kojem vas potiču da ponesete fotoaparat ili smartphone jer će biti teško riječima opisati sve što ste doživjeli!

Detalje o Muzeju iluzija potražite ovdje.