tip event benefit search pin gift upload twitter menu mail angle-double-down angle-left angle-right facebook close check exclamation news
POZITIVAN KONCERT #12
2.12.2016. , Zagreb
event Događaj

POZITIVAN KONCERT #12

07.09.2016.

Povodom svjetskog dana AIDSa Dom sportova u Zagrebu će 2. prosinca ugostiti dvanaesto izdanje Pozitivnog koncerta. Nakon skromnih početaka u Tvornici kulture, iskoraka u dvoranu Cibone od 2011. Dom sportova je lokacija rezervirana za ovaj popularni festival.

Ove godine nastupaju Bajaga i Instruktori, Josipa Lisac, Rundek Cargo Trio i Luce, svi kao premijerni izvođači na Pozitivcu, a do sada su na festivalu nastupila najveća glazbena imena iz Hrvatske, regije i svijeta kao što su Dubioza Kolektiv, Hladno pivo, TBF, Let 3, PipsChips&Videopclips, Goran Bare & Majke, Laibach, Stereo MCs, Brkovi, Kawasaki 3P, Urban & 4, Massimo, Elemental, Ramirez, Vatra, Svadbas, Hugh Cornwell, Lollobrigida, Quasarr...

Pozitivan koncert samo je jedan od događaja kojim Udruga HUHIV, organizator koncerta uz Los Angeles Agency, ukazuje na probleme AIDS-a i HIV-a, znanje, zaštitu i zdravlje. Uz sve primarna funkcija koncerta ipak je edukacija, poticanje na testiranje i odgovorno ponašanje među mladima te osobama s rizičnim ponašanjem. Pozitivan koncert bori se i zalaže za AIDS free generaciju.

Ulaznice su u prodaji s prvom cijenom od 70 kn koja je na snazi do 1. listopada, nakon kojeg raste na 80 kn do 1. prosinca. Na dan koncerta cijena će biti 90 kn (sudeći po masovnoj posjećenosti proteklih godina preporučujemo da ulaznicu osiguraš na vrijeme).

Službena prodajna mjesta:

  • Dirty old shop, Tratinska 18
  • Rockmark, Berislavićeva 13
  • Tvornica kulture, Ljudevita Posavskog 1
  • Eventim prodajna mjesta i eventim.hr