tip event benefit search pin gift upload twitter menu mail angle-double-down angle-left angle-right facebook close check exclamation news
PROSLAVI SVJETSKI ARDUINO DAN UZ ZANIMLJIVU RADIONICU
1.4.2017. , Osijek
event Događaj

PROSLAVI SVJETSKI ARDUINO DAN UZ ZANIMLJIVU RADIONICU

20.03.2017.

3. Dani Croduina ove godine okupljaju stručnjake iz područja raznih modernih i popularnih tehnologija već dobro poznatih pod nazivom STEM. Ove godine Croduino, koji je ime dobio prema prvoj hrvatskoj Arduino kompatibilnoj pločici, svoja vrata otvara 1. travnja u Domu Tehnike u Osijeku s početkom u 10:30. Teme će svakako biti razne i prilagođene svima koji se bave elektrotehnikom, 3D printanjem, programiranjem hardwarea i to bez obzira radite li to profesionalno ili samo iz zabave.

Pitaš se koje su teme predavanja?

Kao što smo već rekli predavanja će biti zaista zanimljiva, a prije svega zato što će ih držati stručnjaci iz različitih područja, a teme su:

  • Što nakon Arduina? 32-bitni mikrokontroleri (Filip Skorup)
  • Otvoreni hardware kao budućnost harwarea (Valent Turković)
  • Uključimo budućnost danas – micro:bit (Goran Pintarić)
  • Servis za slanje podataka preko Interneta Varipass (Denis Vajak)
  • Problem izrade tiskanih pločica u malim količinama (David Zovko)

Odlično je to što su predavanja u potpunosti besplatna, a ako nisi u Osijeku možeš ih pratiti i online putem live streama koji će biti dostupan na službenoj Facebook stranici organizatora, točnije Facebook stranici e-radionica.com. Tako da rezerviraj 1. travnja i nauči nešto novo!

Detaljnije o programu