tip event benefit search pin gift upload twitter menu mail angle-double-down angle-left angle-right facebook close check exclamation news
PRVI HRVATSKI KEČERI - BATTLE ROYALE
23.12.2018. , Zagreb
event Događaj

PRVI HRVATSKI KEČERI - BATTLE ROYALE

20.12.2018.

Prvi Hrvatski Kečeri ovog puta za vas su pripremili Battle Royale!

Na programu koji će se održati 23. prosinca u Močvari po prvi puta u Hrvatskoj vas očekuje Battle Royale!

Osim Battle Royala tu su i druge zanimljive i raznovrsne kečerske borbe među kojima su Stol borba za Hardcore pojas prvaka između Frozena i Steve, borbe 2 Vs 2, borbe djevojaka i međunarodne borbe. Na programu su, kao i uvijek, još kojekakve zanimljive situacije, stipulacije ili dodatne borbe.

Ukoliko ipak tražite razlog više da u ovaj svoj već itekako pretrpan pred blagdanski raspored ugurate još jedan kečerski okršaj onda čitajte dalje.

Battle Royale? Ili možda bolje rečeno Borba za opstanak? Ako ste bili na zadnjem kečerskom okršaju onda vam je vjerojatno već sve jasno. Ako ipak niste onda samo nastavite čitati dalje..

Kaiser Subanovich je u listopadu nakon svoje borbe ostao u ringu i putem mikrofona se obratio našim gledateljima, na što je dobio velike ovacije. Njegov je govor počeo tako što je spomenuo kako su Prvi Hrvatski Kečeri već 4 godine u Zagrebu i kako on vidi iz svoje perspektive oni i nisu baš ravnopravni prema Purgerima. Stoga je ponudio vodstvu organizacije da mu za sljedeći put ugovore bilo koju vrstu borbe, protiv bilo kojeg Hrvatskog borca i da mu omoguće da se pokuša izboriti za veća prava purgera u organizaciji Prvih Hrvatski Kečera. Kako bi stvar bila zanimljivija on je za uzvrat ponudio svoju karijeru rekavši kako je spreman ako izgubi tu bornu zauvijek napustiti kečersku scenu i u PHK i izvan nje. Stoga ako vam je stalo do Kaisera i prava purgera u PHK ovo je poziv za vas!

Vrata u 20 sati, start u 21 sat, upad 30 kuna!

Facebook event