tip event benefit search pin gift upload twitter menu mail angle-double-down angle-left angle-right facebook close check exclamation news
RØLØ + DRBONITO @KSET
4.10.2018. , Zagreb
event Događaj

RØLØ + DRBONITO @KSET

02.10.2018.

Na samom početku sezone KSET dokazuje da nisu samo vikendi rezervirani za odlične koncerte, i to već u četvrtak, 4. listopada kada će ugostiti ROLO i dRBonito! Oba benda prije ljeta izdala su nove albume tako da početkom jeseni možemo očekivati val proljetne svježine na ovoj dvostrukoj koncertnoj promociji.

RØLØ je tročlani vokalno instrumentalni sastav različitih glazbenih pozadina (Leut Magnetik, Lažni Brkovi, Kunjad Arhimed) sa splitskom adresom, a instrumentarij benda čine bubnjevi, bas gitara, gitara i ostala elektronička pomagala. Prije godinu i pol dana počastili su KSET promocijom prvijenca, a ovom prilikom prezentirat će svoj drugi uradak naziva „HØØP” koji je snimljen u poznatom splitskom studiju „Propeler”. Nakon debitantskog nastupa 2015. godine na manifestaciji „Radio na cesti“ radija KLFM, RØLØ redovito nastupa diljem Hrvatske na brojnim festivalima i manifestacijama, a sjećamo ih se i s Brucošijade FER-a 2016. godine.

dRBonito su poznati kao finalisti KSETovog natjecanja za neafirmirane bendove „Čuješ?“ gdje su oduševili skladbama s prvog EP-a. Prvijenac „Topare 5/24” snimljen je live s namjerom da se dobije još veći osjećaj živosti i dinamike te tako pokušavaju predstaviti esenciju energije koja se stvara prilikom sviranja. Već se dugo vremena aktivno bave glazbom u više sfera te predstavljaju svoj rad u kombinaciji gitara, bas i bubanj - minimalizam iz kojeg naizmjenično proizlaze snažne individualne dionice sve dok se ne stope u kompaktnu soničnu eksploziju.

Ulaznice su u pretprodaji od 24. rujna u KSET-u i Dirty Old Empireu po cijeni od 30 kuna, a na dan koncerta će biti potrebno izdvojiti 40 kuna.

Facebook event