tip event benefit search pin gift upload twitter menu mail angle-double-down angle-left angle-right facebook close check exclamation news
REZERVE PROMOVIRAJU ALBUM U TVORNICI
15.11.2018. , Zagreb
event Događaj

REZERVE PROMOVIRAJU ALBUM U TVORNICI

07.10.2018.

Prvo ime makarske rock scene – grupa Rezerve – održat će u četvrtak 15. studenog solo koncert u zagrebačkoj Tvornici kulture na kojem će promovirati debi album „Ravno u zamku".

U biografiji makarskih Rezervi zapisano je da spajaju romantično i tragično, moderno i retro, pettyjevske rifove i ramonesovsku zaigranost. Proteklih nekoliko sezona nastupali po festivalima u regiji i skupljali iskustvo, a posebno ističu svirke na RockOffu i banjalučkom Demofestu. Početkom lipnja objavili su debi album „Ravno u zamku" s kojeg su skinuta čak četiri singla –  „Madona”, „Ne voli, ne voli”, „Potoci suza” i „Koga briga za zvijezde“ – a domaća kritika ga je nahvalila, što daje naslutiti da će se naći na brojnim godišnjim popisima najvažnijih izdanja.

Koncert Rezervi dio je Reflektor festivala, serije nastupa regionalnih i inozemnih indie izvođača u Tvornici kulture. Osim Rezervi u ovogodišnji Reflektor ulaze svirke grupa Son Lux, Spain, Homesick, Risha, My Baby i Public Service Broadcasting.

Ulaznice u pretprodaji iznose 30 kuna, dok će na dan koncerta za ulaz trebati izdvojiti 50 kuna.