tip event benefit search pin gift upload twitter menu mail angle-double-down angle-left angle-right facebook close check exclamation news
RUNDEK U ZAGREBU ZAVRŠAVA VELIKU TURNEJU
16.12.2017. , Zagreb
event Događaj

RUNDEK U ZAGREBU ZAVRŠAVA VELIKU TURNEJU

04.09.2017.

Kako bi obilježio 20 godina od objavljivanja kultnog albuma „Apokalipso“ Darko Rundek osmislio je veliku „Apocalypso Now“ turneju koja će nakon dvadesetak koncerata svoju posljednju hrvatsku stanicu odraditi 16. prosinca u Maloj dvorani spotova.

Turneju posebno prilagođenu za velike pozornice do sada je posjetilo više od 110.000 ljudi, a osim velikog benda na pripremi turneje sudjelovali su i video umjetnici, kostimografi, režiseri…

Osim turneje za obljetnicu je izašlo i remasterirano izdanje albuma naslovljeno „Apocalypso“ u pakirano s nikad objavljenim albumom Haustora „Dovitljivi mali čudaci“. To je trebao biti peti album Haustora, no po raspadu benda 1990. ostao je neobjavljen iako je Rundek neke od pjesama kasnije objavio kroz solo albume.

Ulaznice po cijeni od 90 kuna u prodaju kreću u četvrtak, 7. rujna i to je cijena koje će ostati na snazi do kraja mjeseca. Od 1. listopada do 15. prosinca za ulaz će trebati izdvojiti 100 kuna, a na dan koncerta 120 kuna.

Kupi ulaznicu