tip event benefit search pin gift upload twitter menu mail angle-double-down angle-left angle-right facebook close check exclamation news
RYAN GIGGS DONIO TROFEJ UEFA CHAMPIONS LEAGUE U ZAGREB
21.-22.10.2016. , Zagreb
event Događaj

RYAN GIGGS DONIO TROFEJ UEFA CHAMPIONS LEAGUE U ZAGREB

21.10.2016.

Prepuna konferencija za medije na kojoj je predstavljen trofej UEFA Champions League-a dokaz je koliko je veliko zanimanje za ovo natjecanje u Hrvatskoj. Na konferenciji su sudjelovali Miljenko Živaljić, predsjednik Uprave Zagrebačke banke, Ryan Giggs, ambasador UEFA Champions League Trophy Tour-a te Gregory Biskos, glasnogovornik UEFA-e.

Ryan Giggs bio je pravi mamac za medije, a nakon konferencije i za fanove. S trofejem je posjetio prvu zagrebačku postaju Tour-a, u Radničkoj 49, gdje je dijelio autograme i fotografirao se s fanovima.

„Zadovoljstvo mi je da nakon toliko godina ponovo mogu biti u Zagrebu i biti ambasador UEFA Champions League Trophy Toura. Ovaj trofej i meni osobno puno znači, kao i svakom nogometašu koji ga je osvojio i drago mi je da ga možemo podijeliti s nogometnim fanovima koji će ga u ova dva dana moći vidjeti u Zagrebu“, poručio je Ryan Giggs.

Trofej je danas u Radničkoj 49, a sutra na Trgu bana Jelačića u UEFA Champions League Trophy Tour kamionu. Nova prilika za fotografiranje s Ryanom Giggsom je sutra od 10 do 11 sati, a trofej će na Trgu biti izložen do 20 sati.