tip event benefit search pin gift upload twitter menu mail angle-double-down angle-left angle-right facebook close check exclamation news
S NOGU - URNEBESNI STAND UP PEDJE BAJOVIĆA
27.4.2018. , Zagreb
event Događaj

S NOGU - URNEBESNI STAND UP PEDJE BAJOVIĆA

20.04.2018.

Pedja Bajović, jedan od naših najpoznatijih stand up komičara najavljuje izvedbu svog showa S NOGU, u petak 27. travnja, u zagrebačkom Jazz & Cabaret klubu Kontesa, s početkom u 20 sati.

Samo od početka godine ovaj naš komičar sa svojim je nastupima obišao gradove poput Pariza, Bruxellesa, Kölna, Praga i Beča, kao i regionalne destinacije kao što su Ljubljana, Skoplje, Beograd ili Sarajevo. Upravo zato ga i nema često u Zagrebu, a predstojeća izvedba je sjajna prilika da ponovno uživaš u hit predstavi  S NOGU.

S NOGU je  prva je cjelovečernja tematska solo predstava Pedje Bajovića, a nastala je 2011. godine za potrebe turneje koja je tada obuhvatila Hrvatsku, Sloveniju, Bosnu i Hercegovinu, Srbiju i Crnu Goru. U međuvremenu je predstava posjetila i Makedoniju i Kosovo, ali i SAD, Kanadu, Australiju, skandinavske zemlje, Veliku Britaniju, Francusku, Češku, Španjolku, Njemačku, Švicarsku, Austriju itd.

Ovo je svojevrsni povratak predstave S NOGU u Zagreb, odakle je i krenula u Europu i svijet, a originalni Pedja Bajović u njoj postavlja zanimljiva pitanja:

- Je li Zagreb Istok na zapadu ili Zapad na istoku?

- 'Ko je blesaviji, Amerikanci ili Englezi…ili Japanci? Ili mi.

- Koja je razlika između Bosanke i Hercegovca u krevetu ili u novčaniku?

- Zašto riječ ‘čimbenik’ zbunjuje Srbina?

- Što se zapravo dogodi kada Hrvati “po…izde” na Slovence?

- Jesu li Kosovari muzikalniji od ostalih i zašto Crnogorac još ne spava…?

- A, gdje je nestalo makedonsko devojče…?

Još više pitanja i još manje odgovora  dobit ćete u ovom druženju sa mnom u trajanju od skoro dva sata. Uz sve to ćemo dodati malo politike, i ono malo tzv. domaće ekonomije, ponešto estrade i (nikada dovoljno!) seksa… i imate – S NOGU” ističe Bajović, koji je jedan je od pokretača scene stand up komedije u ovom dijelu Europe.

U svojoj karijeri, koja je započela 2005. godine, obišao je više od dvadeset zemalja svijeta te stotine gradova. Za svoj rad je 2014. godine na manifestaciji Adria Comedy Awards u Skoplju, dobio i priznanje za najboljeg veterana. Pored toga, prvi je regionalni stand up komičar koji je nastupio na jednom međunarodnom takmičenju – Seattle International Comedy Competition 2012., a 2016. godine ušao je i u završnicu svjetskog takmičenja The Funniest Person in the World u Helsinkiju. Njegovi nastupi na engleskom jeziku još uvijek nalaze svoje mjesto u programu televizijskog kanala Comedy Central Extra.

Ulaznice po cijeni od 60 kuna možeš kupiti niže na linku.

Kupi ulaznicu