tip event benefit search pin gift upload twitter menu mail angle-double-down angle-left angle-right facebook close check exclamation news
SAUSAGE PARTY: ANIMIRANA LUDNICA SETHA ROGENA
event Događaj

SAUSAGE PARTY: ANIMIRANA LUDNICA SETHA ROGENA

12.08.2016.

Seth Rogen dobro nam je poznat kao glumac, pisac i producent jednih od najboljih komedija proteklih desetak godina. Rijetko tko nije pogledao barem jedan film ili seriju iz njegove sulude komedijaške radionice - Pineapple Express, Superbad, Knocked Up, The 40-Year-Old Virgin, Neighbours, Freaks and Geeks...

Njegov najnoviji uradak animirana je komedija za odrasle „Sausage Party“. Iako je već imao iskustva s animiranim filmovima, posuđuje glas Mantisu u 3 nastavka „Kung Fu Pande“, ovdje se ipak radi o filmu koji nije primjeren za djecu.

„Sausage Party“ svojevrsna je animiran verzija Rogenovih dugometražnih filmova puna psovki, politički nekorektnog humora, seksualnih aluzija, ali ipak i pametno zamaskiranih poruka o toleranciji i neuništivoj ljudskoj gluposti.

Staru temu o smislu postojanja pratimo kroz život hrane na policama supermarketa, njihove želje da baš njih kupci odaberu i ponesu sa sobom iz dućana, da bi dolaskom u dom kupca shvatili da će ih ljudi tamo – pojesti. Hoće li se spasiti, otkriti smisao život ili završiti samo kao zalogajčić klincu iz američkog pregrađa morat ćeš provjeriti kad film stigne u naša kina.

Za sada pogledaj trailer koji najvljuje što te sve očekuje u filmu.