tip event benefit search pin gift upload twitter menu mail angle-double-down angle-left angle-right facebook close check exclamation news
SIGNMARK – PRVI GLUHI HIP HOP UMJETNIK NA SVIJETU
9.5.2017. , Zagreb
event Događaj

SIGNMARK – PRVI GLUHI HIP HOP UMJETNIK NA SVIJETU

05.05.2017.

Kako bi proslavili 100 godina nezavisnosti Finske i 25 godina diplomatskih odnosa između Finske i Hrvatske, veleposlanstvo Finske u Zagrebu sa zadovoljstvom najavljuje posjet Signmarka, prvog gluhog rap i hip hop umjetnika na svijetu. Svojom glazbom i pozitivnim pristupom Signmark mijenja stavove prema gluhima i promiče prava osoba s invaliditetom u Finskoj i širom svijeta.  U svom prvom posjetu Hrvatskoj, javnost će imati priliku vidjeti Signmarka u akciji na događajima u Zagrebu u utorak, 9. svibnja 2017. godine.  Pridružite nam se i poslušajte nadahnjujuću priču i poruke kako razmišljati veliko i biti otvoren za različite prilike.

Signmark je poseban i ima mnogo poruka za podijeliti. Njegov preferirani pristup je podučavanje kroz vlastiti primjer. Kao motivacijski govornik koji nadahnjuje mlade, Signmark će govoriti o prevazilaženju prepreka u životu i potaknuti mlade da razmišljaju veliko i budu otvorene za različite mogućnosti. Predavanje će biti na engleskom znakovnom jeziku i govornom engleskom jeziku putem tumača. Događaj organizira Veleposlanstvo Finske, u suradnji s Predstavništvom Europske komisije u Zagrebu.

Događanje se odvija 9. svibnja u Predstavništvu Europske komisije u Zagrebu, Augusta Cesarca 4 od 17 do 18:30 sati.