tip event benefit search pin gift upload twitter menu mail angle-double-down angle-left angle-right facebook close check exclamation news
SIGURNOST HRANE U EUROPSKOJ UNIJI
30.5.2016. , Zagreb
event Događaj

SIGURNOST HRANE U EUROPSKOJ UNIJI

23.05.2016.

Ovo predavanje će predstaviti rad Europske agencije za sigurnost hrane EFSA i njenih mogućnosti zapošljavanja, a organizirano je od strane studentske udruge eSTUDENT. Predavanje će voditi bivša studentica molekularne biologije PMF-a i trenutna znanstvena službenica u EFSAi, Dr. Hana Mušinović.

Cilj predavanja je svim zainteresiranima za sigurnost hrane i način na koji je ona osigurana na razini EU objasniti rad i ulogu EFSAe.

Posebno pozivamo mlade stručnjake pred diplomom ili s već završenim studijem, a željnih inozemnog profesionalnog iskustva u EU agenciji. EFSA traži mlade stručnjake iz širokog područja djelatnosti. U skladu s time, a u cilju povećanja zastupljenosti zaposlenika iz novih zemalja članica EU, cilj predavanja je predstaviti program prakse (čiji natječaj će biti otvoren krajem svibnja) široj sveučilišnoj publici u Hrvatskoj, kako znanstvenih tako i društvenih usmjerenja.

Detaljnije o predavanju ovdje.