tip event benefit search pin gift upload twitter menu mail angle-double-down angle-left angle-right facebook close check exclamation news
SILENTE @SAX
30.3.2019. , Zagreb
event Događaj

SILENTE @SAX

31.01.2019.

Grupa Silente održati će 30. ožujka koncert u zagrebačkom klubu Sax u Palmotićevoj ulici.

Nastup u Saxu bit će njihov prvi u Zagrebu nakon svirke u Domu sportova prošlog studenog. U ovaj ugledni zagrebački klub SIlente će donijeti sve najveće hitove s tri objavljena albuma – „Lovac na čudesa”, „Neće rijeka zrakom teći” i prošlogodišnjeg „Malo magle, malo mjesečine”. Silente je prošle sezone nastavio svoj izuzetno uspješan put, koji im je do sada donio mnogobrojne nagrade, priznanja publike i struke, a bili su vjerojatno i najmlađi bend koji se samostalno odlučio na koncert u Domu sportova, čiji su malu dvoranu rasprodali u veljači 2016. godine.

Koncert u Saxu odlična ih je prilika da ih se doživi u manjem koncertnom prostoru. Broj ulaznica će biti limitiran na 300, cijena im iznosi 100 kn, a u prodaju će se naći od četvrtka, 30. siječnja. Kupiti se mogu na blagajni Saxa u Palmotićevoj 22. Više informacija se može dobiti na broj telefona 01 / 4872 836 ili na web stranicama kluba sax-zg.hr.