tip event benefit search pin gift upload twitter menu mail angle-double-down angle-left angle-right facebook close check exclamation news
SIMPOZIJ – KOMUNIKOLOGIJA U PRAKSI
3.5.2018. , Zagreb
event Događaj

SIMPOZIJ – KOMUNIKOLOGIJA U PRAKSI

12.04.2018.

Udruga studenata komunikologije i novinarstva organizira jubilarni 10. simpozij Mediji na drukčiji način, s temom Komunikologija u praksi, i to na sam Dan slobode medija.

Dolaziš na predavanja, pišeš seminare, polažeš ispite i super ti je ta komunikologija. Zašto bi baš ti trebao/la biti u dvorani Zagreb 3. svibnja?

Kako to znanje primijeniti u poslovnom svijetu? Kako se probiti kao PRovac? Kako pronaći praksu i posao u medijima po vašoj mjeri? Kako ostati vjeran svojim moralnim načelima u današnjem promjenjivom poslovnom okruženju, posebno u radu s medijima?

Savjete i iskustva od uspješnih kolega s područja komunikologije i bliskih područja pažljivo slušamo 3. svibnja na kampusu Borongaj, dvorana Zagreb.

Čeka te mnogo iznenađenja, ugodnih dakako, stoga prati event, kao i službenu stranicu Mediji na drukčiji način, kako bi prvi doznao nove detalje i mogućnosti osvajanja nagrada.

Dođi, informiraj se, upoznaj nove ljude, sklopi veze i započni svoju avanturu #MNDN #komunikologijaupraksi

Facebook event