tip event benefit search pin gift upload twitter menu mail angle-double-down angle-left angle-right facebook close check exclamation news
SJAJNI USPJESI NAŠIH SPORTAŠA NA ESIJU
event Događaj

SJAJNI USPJESI NAŠIH SPORTAŠA NA ESIJU

18.07.2016.

Dok se za neke sportove poput badmintona, futsala i odbojke tek izvlače ždrijebovi u ostalim sportovima već su podijeljene medalje.

Prije svega trebamo čestitati našim vaterpolistima koji su osvojili sve tri medalje! Sveučilište Rijeka je u finalu pobijedila Sveučilište Zagreb 5:3, a sliku je upotpunilo Sveučilište Split koje je osvojilo broncu. Da je Rijeka grad vaterpola pokazale su i vaterpolistice koje su osvojile srebrnu medalju, dok je zlato otišlo na Sveučilište Radbound Nijemegen.

U košarci također osvajamo dvije medalje samo je pitanje kakvog će biti sjaja. U ženskoj konkurenciji danas u 17:45h u dvorani Dražena Petrovića susreće se Svučilište Zagreb protiv Sveučilišta Alba Iua. U istoj dvorani u 20:00h u muškoj konkurenciji snage će odmjeriti Svučilište Zagreb protiv Sveučilišta Vytautas Magnus. Držimo palčeve našim ekipama da odu do kraja!

I u polufinalu muškog nogometnog turnira imamo svog predstavnika, Sveučilište Osijek. Ostali polufinalisti su Sveučilište u Minhu, Sveučilište u Bochumu, Državno sveučilište Kuban. Za žensko finale će se boriti Sveučilište Montepellier, Sveučilište Urala, Sveučilište Valencija i Sveučilište Magburg.

Teniski turnir takđer je došao do završnice. U muškom finalu pobjednika će odlučiti Sveučilište Erasmus Rotterdam i Sveučilište Innsbruck, a u ženskom finalu podbjednice ćemo dobiti u srazu Sveučilišta Mainz i Sveučilišta Coimbra.