tip event benefit search pin gift upload twitter menu mail angle-double-down angle-left angle-right facebook close check exclamation news
STAR WARS DAN - MAY THE 4TH
6.5.2018. , Zagreb
event Događaj

STAR WARS DAN - MAY THE 4TH

24.04.2018.

Star Wars dan se održava 6. svibnja u organizaciji Udruge ljubitelja Zvjezdanih ratova Star Wars Hrvatska, u prostoru Centra mladih Ribnjak, s otvorenjem u 10:30 i trajanjem sve do 18 sati. Ulaz na sva predavanja i radionice kao i izložbeni dio je besplatan.

Projekt May the 4th, odnosno Star Wars Dan je zamišljen kao cjelodnevno događanje na kojem se održavaju predavanja, radionice za djecu i odrasle, cosplay i izložbeni dio događanja uz igre i škole mačevanja. Svi programi radionica i igara su prilagođeni dječjem uzrastu 5-15 te naravno odraslima, dok su predavanja i odrasli cosplay namijenjeni 15+ publici.

Tijekom događaja posjetitelji će se moći fotografirati s lightsaberima i Jedi plaštem ispred posebne Star Wars pozadine te dobiti odmah izrađenu fotografiju za uzvrat za 5 kuna donacije. Donacije idu za kupovinu potrepština koje će biti odnesene u udrugu Zagrebački humanitarci tako da događanje ima i važnu humanitarnu notu.

Cjelokupni program pogledaj niže na linku. May the 4th be with you!

Program događanja