tip event benefit search pin gift upload twitter menu mail angle-double-down angle-left angle-right facebook close check exclamation news
STARTALA PRVA GENERACIJA POLAZNIKA ZABA BANKING ACADEMY
6.2.2017. , Zagreb
event Događaj

STARTALA PRVA GENERACIJA POLAZNIKA ZABA BANKING ACADEMY

08.02.2017.

Ovog ponedjeljka, u  prostorima Zagrebačke banke na Jankomiru, startala je edukacija prve generacije studenata Zaba Banking Academyja.

U sklopu ovog programa 20 apsolvenata studija ekonomskog usmjerenja odradit će šestomjesečnu stručnu praksu u Zagrebačkoj banci. Tijekom tog razdoblja polaznici će dobiti priliku steći radno iskustvo, naučiti kako funkcionira banka, proći niz edukacija s ciljem upoznavanja poslovanja banke, stjecanja bankarskih znanja i razvoja vještina upravljanja odnosa s klijentom, a najbolji od njih dobit će priliku za nastavak karijere u Zabi.

Direktorica upravljanja ljudskim resursima Zagrebačke banke, Biljana Ljuban, tom je prigodom izjavila:

„Odlučili smo se na pokretanje ovog programa kako bismo studentima pružili konkretna praktična znanja te iskustvo kroz koje će se upoznati s osnovama bankarstva i s radom u velikom sustavu. Bankarstvo se sve više razvija tako da se od bankara sve manje očekuje da se bavi jednostavnim transakcijskim poslovnima, a sve više postoji potreba za stručnim savjetom i certificiranim savjetnicima. Upravo zato želimo stvarati kadrove koji će odgovarati zahtjevima tržišta“.

A što kažu studenti?  Mia, Nikolina i Ivan – troje među prvih dvadesetak studenata koji su dobili priliku učiti i raditi u Zabi ističu da im je važno da im je Zaba pružila priliku za rad i mogućnost da steknu vrijedno iskustvo.

"Radi se o izvrsnoj prilici za stjecanje novih znanja, ali i primjenu svega što smo u međuvremenu naučili.", kazala je naša nova kolegica Nikolina s kojom se slažu i Mia i Ivan koji bi nakon stručne prakse voljeli ostati i raditi u Zabi.

STARTALA PRVA GENERACIJA POLAZNIKA ZABA BANKING ACADEMY STARTALA PRVA GENERACIJA POLAZNIKA ZABA BANKING ACADEMY STARTALA PRVA GENERACIJA POLAZNIKA ZABA BANKING ACADEMY STARTALA PRVA GENERACIJA POLAZNIKA ZABA BANKING ACADEMY STARTALA PRVA GENERACIJA POLAZNIKA ZABA BANKING ACADEMY STARTALA PRVA GENERACIJA POLAZNIKA ZABA BANKING ACADEMY