tip event benefit search pin gift upload twitter menu mail angle-double-down angle-left angle-right facebook close check exclamation news
STONEBRIDE + WOLFRAM @KSET
29.3.2018. , Zagreb
event Događaj

STONEBRIDE + WOLFRAM @KSET

17.03.2018.

Nakon gotovo 5 predugih godina u KSET se vraća neuništiva rock mašinerija zvana Stonebride! U četvrtak, 29. ožujka, s njima će pozornicu dijeliti posebni gosti te prijatelji iz novosadskog benda Wolfram.

Stonebride će tako koncertom u KSET-u privesti kraju svoju europsku turneju koja upravo traje te predstaviti svježi materijal koji je objavljen ovih dana, a iza kojeg ponovno stoji nezavisna etiketa PDV. Nakon osnutka 2005. godine, odsvirali su neprebrojivo mnogo koncerata, dijelili pozornicu s mnogim bendovima te stvorili diskografiju koja broji 6 izdanja.

Novosadski Wolfram nisu stranci zagrebačkoj publici s obzirom na to da su već par puta svratili u naše krajeve, jednom prilikom čak i kao predgrupa Elderu. Momci sviraju alternative/electronic/post-metal, ili kako oni kažu “acid metal”, a od osnutka u 2011. izdali su jedan album naziva “Music of the Heaten”. U 2018. izlazi EP kojeg su najavili s dva singla - “Prošeta Se Jovka Kumanovka” i “Ljiljani”.

Karte su u pretprodaji po 30kn i mogu se kupiti u KSET-u i Dirty Old Shopu, dok su na dan koncerta 40kn.

Facebook event