tip event benefit search pin gift upload twitter menu mail angle-double-down angle-left angle-right facebook close check exclamation news
STONED JESUS ZAGRIJAVAJU TE ZA TFF
16.5.2018. , Zagreb
event Događaj

STONED JESUS ZAGRIJAVAJU TE ZA TFF

14.05.2018.

Stoner prvaci Stoned Jesus iz Ukrajine ponovo dolaze u Vintage Industrial Bar i to u srijedu, 16. svibnja, u sklopu zagrijavanja za Tabor Film Festival (5.-8. srpnja) u suradnji s klupskim programom Good Vibrations. Njima će se pridružiti i švedski bend Atlas, a za pravi TFF štimung zadužen će biti DJ Frajman.

Stoned Jesus česti su zagrebački gosti koje ne treba posebno predstavljati. Gotovo na svakoj turneji svrate u Zagreb, odsviraju koncert za pamćenje i oduševe mnogobrojne fanove. Ukrajinci za ovaj koncert pripremaju presjek karijere pa budi spreman na šamaranje riffovima.

Atlas je švedski bend iz Karlstadta koji na skandinavskom hard rock nebu zasjao odličnim album „Death and Fear“ iz 2016. Inspiraciju vuku iz bendova kao što su The Sword i Queens of The Stone Age i općenito klasičnim heavy metal bendovima iz 70-ih i 80-ih, a ovo će im biti debi nastup u Zagrebu.

Ulaznice po pretprodajnoj cijeni od 50 kuna mogu se kupiti isključivo u Dirty Old Shopu, na dan će koštati 65 kuna ako ih ostane. U sklopu „warm up“ večeri bit će i posebna akcija: svi koji kupe festivalsku ulaznice na ulazu u klub po cijeni od 195 kuna imat će besplatan upad na ovaj koncert, a oni koji ne žele na koncert po cijeni od 175 kuna dobit će uz ulaznicu još i TFF poklon.

Facebook event