tip event benefit search pin gift upload twitter menu mail angle-double-down angle-left angle-right facebook close check exclamation news
„STRANGER THINGS“ KLINCI O '80ima
event Događaj

„STRANGER THINGS“ KLINCI O '80ima

05.09.2016.

Ako do sada nisi pogledao Netflixovu seriju „Stranger Things“ najvjerojatnije si ljetni odmor proveo na nekom polinezijskom otoku ili u bespućima Aljaske jer je serija oduševila cijeli svijet.

Teško je povjerovati da su autorski dvojac, braću Matta i Rossa Duffera, odbili u 15 do 20 produkcijskih kuća dok Netflix nije napokon odlučio snimiti seriju. Očito je došlo vrijeme kada bi šefovi produkcijskih kuća trebali shvatiti da formula bezbrojnih loših nastavaka više ne prolazi i da je vrijeme za novi originalni sadržaj.

Najzvučnije ime u seriji je Winona Ryder, koja je ostvarila odličnu ulogu nakon podosta godina, ali show su ipak ukrali mladi glumci koji su toliko fantastični da se čini kako glume već desetljećima. Kako se radnja seije događa 1983. godine, davno prije nego što su oni rođeni, dio njih Natalia Dyer (Nancy), Noah Schnapp (Will), Millie Brown (Eleven), Caleb McLaughlin (Lucas) i Gaten Matarazzo (Dustin) sjeli su pred kameru i pokušali odgovoriti na par pitanja iz tog vremena i dočarati kako su se pripremali za svoje uloge.

Treba li uopće spominjati da je druga sezona već u pripremi? Jedva čekamo!