tip event benefit search pin gift upload twitter menu mail angle-double-down angle-left angle-right facebook close check exclamation news
SUPER UHO #3 @ PRIMOŠTEN 1.-3.8.2016.
1.-3.8.2016. , Promošten
event Događaj

SUPER UHO #3 @ PRIMOŠTEN 1.-3.8.2016.

28.07.2016.

Od 1. do 3. kolovoza održava se najsimpatičnji festival u Hrvatskoj – Super Uho. Za njegovo treće izdanje festival je premješten iz Šibenika u obližnji Primošten. Osim u vrhunskim koncertima na festivalu možeš uživati i u raznovrsnim događanjima koji je ove godine zaista mnogo, a mi ćemo ti predstaviti neke od njih.

Ove godine glavne glazbene zvijezdena Žedno Uho stageu su Devendra Banhart, Mark Lanegan, Shobaleader One, Mudhoney, Peter Hook and the Light, Saul Williams, Lightning Bolt, Pips Chips & Videoclips, a između njih će se ugurati ništa manje zanimljivi izvođači koji će te sigurno privući i na Second stage.

U suradnji s DORF-om svaki dan po završetku glazbenog programa biti će prikazivani rock dokumentarci koji će se tematikom uklopiti u festival. Prikazani će biti The Fall: The wonderful and frightening world of Mark E. Smith, I'm now: The story of Mudhoney i Salad days: A decade of punk in Washington D.C.

Na lokaciji festivala organiziran je i kamp u kojem će biti dostupna voda, struja, sanitarni čvor i WiFi. Za osvježenje posjetitlja zadužene su sve popularnije craft pivovare  Nova runda, Pivovara i pivnica Medvedgrad, Zmajska pivovara i Varionica.

Jedna od posebnosti festivala je i „Dječji kutak“. Svi koji dolaze na festival s djecom od 6 do 12 godina moći će ih ostaviti u igraonici i čuvaonici. Djeci će biti osigurano osvježenje i grickalice, razne igre, a sve to pod budnim okom učiteljice koja će se brinuti za njih. Za rezevaciju mjesta do 29. srpnja pošalji mail na zednouhi@gmail.com  sa subjectom “Rezervacija Dječjeg kutka na SuperUhu”.

Ulaznice za festival možeš kupiti na sljedećim prodajnim mjestima:

Tourist agency Laguna (Tepli bok 25) u Primoštenu
Azimut (Obala palih omladinaca 2) i Cd Shop Butiga (Jurja Šižgorića 2, ex Dallas Music Shop) u Šibeniku
caffe bar "BASKET", Domovinskog rata 42 u Splitu
Dallas Music Shop Rijeka (Splitska 2a) u Rijeci
Rockmark (Berislavićeva 13) i dirty old EMPIRE * shop - label - festival - merchandise - booking (Tratinska 18) u Zagrebu

Ako ti sve ovo nije bilo dosta da kreneš put Primoštena poslušaj mudre riječi Marka Lanegana: