tip event benefit search pin gift upload twitter menu mail angle-double-down angle-left angle-right facebook close check exclamation news
SUPERUHO U ZAGREB DOVODI YO LA TENGO!
11.5.2018. , Zagreb
event Događaj

SUPERUHO U ZAGREB DOVODI YO LA TENGO!

15.11.2017.

Nastavši 1984. kao glazbeni projekt budućih supružnika Ira Kaplana (gitara, klavir, vokali) i Georgie Hubley (bubnjevi, klavir, vokali), kojima se 8 godina kasnije priključio basist James McNew, Yo La Tengo su s vremenom stekli kultno sljedbeništvo te postali jednim od najvećih miljenika glazbene kritike diljem svijeta. Za sobom imaju četrnaest redom izvrsnih albuma prekrasne, intrigantne, eksperimentima sklone i nerijetke bučne pop glazbe, radili su glazbu za filmove, ali i snimili temu za kultne Simpsone, glumili su The Velvet Underground u filmu "I Shot Andy Warhol" te dijelili pozornicu s mnogim drugim glazbenim velikanima.

Yo La Tengo su prije točno 4 godine prvi put nastupili u Zagrebu, oduševili, ali i bili podjednako oduševljeni ovim gradom i njegovom publikom kojoj se 11. svibnja 2018. vraćaju.

Ulaznice po promotivnoj cijeni od 130 kn u prodaji su u Dirty Old Shopu (Tratinska 18 ) te Rockmarku (Berislavićeva 13). Od 27. studenog cijena će im biti 150 kn, a na ulazu će koštati 180 kn, naravno ukoliko dotad ne budu rasprodane.

Kupi ulaznicu