tip event benefit search pin gift upload twitter menu mail angle-double-down angle-left angle-right facebook close check exclamation news
SVEUČILIŠNA BRUCOŠIJADA 2016.
22.10.2016. , Zagreb
event Događaj

SVEUČILIŠNA BRUCOŠIJADA 2016.

13.10.2016.

Sveučilišna Brucošijada najveći je studentski party na početku akademske godine. Na prošlogodišnjoj Brucošijadi u SC-u partijalo je preko 4000 studenata, što brucoša, što onih koji bi htjeli da su još uvijek brucoši. Nema veze, oprošteno im je, a vjerujemo da će ove godine posjećenost biti još veća jer se Brucošijada održava na 2 kata i 3 stagea:

Blue stage
DJ EmBee
DJ Jurki

Black stage
Bang Bang
Mrtvo hitovlje
Mnogi drugi

Red stage
Tamburaši za dušu

Subotu 22. listopada rezerviraj od 22 sata pa do kad izdržiš, a ako je suditi po prošloj godini teško da ćeš krenuti kući prije jutra pa ostavi i nedjelju slobodnom :). Dežurni krivci za organizaciju su Studentski zbor PMF-a, Studentski zbor Medicinskog fakulteta, Studentski zbor Ekonomskog fakulteta, Studentski zbor Sveučilišta u Zagrebu, Debatni klub Ekonomskog fakulteta u Zagrebu i Studentski Centar Zagreb.

Upad na Brucošijadu, powered by Zagrebačka banka, neće ti previše isprazniti džepove jer iznosi samo 20 kuna, a prodajna mjesta potraži na Facebook stranici eventa.

Vidimo se u SC-u!