tip event benefit search pin gift upload twitter menu mail angle-double-down angle-left angle-right facebook close check exclamation news
TAYLOR SWIFT POMELA LISTU FORBESA
event Događaj

TAYLOR SWIFT POMELA LISTU FORBESA

14.07.2016.

Zadnjih nekoliko godina Taylor Swift očito ne može pogriješiti. Iako mnogi nisu bili sigurni kako će joj ići karijera nakon prelaska s countryja u pop vode očito je Taylor znala što radi jer je ovu godinu zasjela na prvo mjesto Forbesove liste najplaćenijih celebrityja sa zarađenih čak 170 milijuna dolara.

To joj je uspjelo superuspješnom 1989 turnejom, a niti sponzorski ugovori s Diet Coke, Kedsom i Appleom nisu odmogli :)

Na drugom mjestu su se našli još jedni klinci, One Direction, kojima niti odlazak Zayna Malika nije ispraznio blagajnu jer su uspjeli utržiti lijepih 110 milijuna dolara. Ako ste ih protekle godine uhvatili negdje na turneji budite sretni jer ste i vi pridonijeli ovoj svoti.

Treći na ljestvici, James Patterson, pisac je krimića i nakon ove mlađarije čovjek je u godinama. Ljudi očito još uvijek odvaljuju na krimiće jer je spomenuti gospodin uspio sakupiti 95 milijuna zelenih novčanica. Uz to je oborio i Guinnessov rekord kao prvi pisac koji je prodao preko 1 milijun e-knjiga.

Četvrto mjesto pripada vršnjaku g. Pattersona po imenu dr. Phil McGraw. Zvuči poznato? Da, dobri stari dr. Phil iz (sada pokojnog) Oprah showa. Izgleda da je doktor ugodna glasa ponešto naučio od poduzetne Oprah jer je prošle godine zaradio 88 milijuna dolara. Očito se na savjetima dobro zarađuje, a da bi njegovo pojavljivanje na Forbesovoj listi bilo još bizarnije valja spomenuti da četvrto mjesto dijeli s najljepšim nogometašem u svemiru Cristianom Ronaldom.