tip event benefit search pin gift upload twitter menu mail angle-double-down angle-left angle-right facebook close check exclamation news
THE AFGHAN WHIGS NAPOKON U HRVATSKOJ!
4.6.2017. , Zagreb
event Događaj

THE AFGHAN WHIGS NAPOKON U HRVATSKOJ!

24.03.2017.

The Afghan Whigs bili su dio vala američkog alternativnog rocka '90ih koji je ostavio neizbrisiv trag u povijesti popularne glazbe. Albumi “Congregation”, “Gentlemen” i “Black Love” i danas zvuče aktualno iako je prošlo 25 godina od njihovog izdavanja.

Iako bend prestaje s radom 2001. njihova glavna kreativna snaga Greg Dulli nastavlja bogatu karijeru, a najzapaženiji projekt zasigurno su The Gutter Twins kojeg je osnovao s Makom Laneganom. 2011. vraćaju se svirkama, a 2014. objavljuju prvi studijski album nakon 16 godina pod nazivom „Do The Best“.

Koncert otvara britanski kantautor Ed Harcourt koji je u bogatoj karijeri, uz šest studijskih albuma, uspio osvojiti i nominaciju za nagradu Mercury.

Ulaznice po cijeni od 110 kuna dostupne su do 9. travnja, a od sljedećeg dana penju se na 130 kn. Cijena na dan koncerta je 150 kn. U prodaji će se pojaviti i izrazito limitirani broj VIP ulaznica po cijeni od 790 kn. Ta ulaznica uključuje druženje s bandom za vrijeme tonske probe, meet & greet i nešto iz merchandise ponude.

Kupi ulaznicu