tip event benefit search pin gift upload twitter menu mail angle-double-down angle-left angle-right facebook close check exclamation news
THE DWARVES / NICK OLIVERI / SVETLANAS
22.2.2018. , Zagreb
event Događaj

THE DWARVES / NICK OLIVERI / SVETLANAS

25.01.2018.

Prognozirati da će koncert biti odličan mjesec dana prije održavanja hrabra je izjava, ali kad lineup čine The Dwarves, Nick Oliver Band „Death Electric“ i Svetlanas onda je ludi provod garantiran.

Trojka stiže u Vintage 22. veljače, The Dwarves i Nick Oliveri poznati su domaćoj publici dok će se ruski punkeri Svetlanas po prvi put predstaviti domaćoj publici.

The Dwarves ne posustaju u svom beskompromisnom punk rock izričaju niti nakon gotovo 30 godina karijere. Brze, provokativne i nerijetko smiješne mini-himne čine ih jedim od rijetkih bendova koji niti pedalj ne odustaju od svog originalnog koncepta.

Nick Oliveri, osobenjak iz kalifornijske pustinje, par puta nas je posjetio sa svojim akustičnim showom, a sada po prvi put dolazi u električnom izdanju. Katalog koji izvodi je masivan i pokriva sve njegove bivše i sadašnje bendove (Queens of the Stone Age, Kyuss, Mondo Generator…).

Svetlanas su ruski punkeri koji će prvi put nastupiti pred domaćom publikom, a zašto nose titulu „najopasnijeg benda na svijetu“ morat ćeš provjeriti u Vintageu.

Karte potraži po cijeni od 65/80 kuna.

Facebook event