tip event benefit search pin gift upload twitter menu mail angle-double-down angle-left angle-right facebook close check exclamation news
THE OCEAN & ROSETTA @MOČVARA
17.11.2018. , Zagreb
event Događaj

THE OCEAN & ROSETTA @MOČVARA

13.09.2018.

Fantastičan combo berlinskih The Ocean i filadelfijske Rosette stiže u klub Močvara 17. studenog.

Berlinski The Ocean, još znani i kao The Ocean Collective, spadaju u red najutjecajnijih i najuglednijih europskih progressive/sludge metal bendova. Grupa skupljena 2000. godine oko gitarista Robina Stapsa izuzetno je diskografski aktivna s više od desetak dužih i kraćih izdanja od kojih će ono najnovije, split EP „The Quiet Observer“ s japanskim Monom, biti objavljeno 23. listopada.

Glasna i nemilosrdna filadelfijska Rosetta u svojoj glazbi spaja post-hardcore, drone i shoegaze navodeći kao glavne uzore Neurosis, Isis i My Bloody Valentine. Glazbu sa svojih šest studijskih albuma, par EP-jeva i split izdanja bend naziva „metalom za astronaute“ jer su osobno svi jako zainteresirani za astronimiju i svemirska putovanja.

Ulaznice će se u prodaji naći od 17. rujna po cijeni od 90 kuna, u pretprodaji, te 110 kuna na sam dan koncerta. Službena prodajna mjesta su Dirty Old Shop (Tratinska 18), Rockmark (Berislavićeva 13) i Aquarius CD Shop (Varšavska 13), sva prodajna mjesta Eventima i online.

Facebook event