tip event benefit search pin gift upload twitter menu mail angle-double-down angle-left angle-right facebook close check exclamation news
THE STRANGE @TVORNICA KULTURE
13.12.2018. , Zagreb
event Događaj

THE STRANGE @TVORNICA KULTURE

04.11.2018.

Trinaest godina od objave posljednjeg studijskog izdanja, hvaljenog albuma „Nights of Forgotten Films" te godinu i pol od posljednjeg live pojavljivanja, grupa The Strange nastupit će u četvrtak 13. prosinca u Tvornici Kulture, gdje će promovirati svoj novi album „Echo Chamber"

Indie rock, americana, garage rock, Baroque pop i alter-country samo su neki od alternativnih pop/rock žanrova koje se provlače kroz 10 pjesama koliko će ih biti uvršteno na CD & LP „Echo Chamber“. The Strange danas čine Chris Eckman te članovi bendova The Bambi Molesters i My Buddy Moose.

Precizno zaokružen, filmski atmosferičan, s povremenim dozivanjem Leeja Hazlewooda, Scotta Walkera, Van Dyke Parksa, Burta Bacharacha i Toma Waitsa u sjećanje, dodatnu energiju „Echo Chamberu“ dale su i lijepe gitarske melodije, bogato razgranana brass sekcija, te topla produkcija Antonija Gramentierija koji trenutno slovi za jednog od najcjenjenijih producenata i gitarista talijanske mlađe generacije.

„Echo Chamber“ snimao je i miksao Phill Brown, koji je u preko 30 godina karijere radio s imenima kao što su Talk Talk, Dido, Robert Plant, Roxy Music, Bob Marley...

Ulaznce u pretprodaji iznose 70 kuna, dok će na dan koncerta za ulaz trebati izdvojiti 90 kuna. Ulaznice potraži u DancingBear CDshopu (Gundulićeva 7), na blagajni Tvornice Kulture te u sustavu entrio.hr.