tip event benefit search pin gift upload twitter menu mail angle-double-down angle-left angle-right facebook close check exclamation news
TKO KAŽE DA JE ROMANTIKA OUT?
22.12.2016. , Zagreb
event Događaj

TKO KAŽE DA JE ROMANTIKA OUT?

21.12.2016.

Kad ste se posljednji put poljubili na klupici pod okriljem romantičnog Zagreba? Love is in the air! TkoKaže.hr u suradnji s Romantičnim Zagrebom poziva vas na Klupu ljubavi:

u četvrtak 22.12.
od 18 do 20 sati
na Tomislavcu

Pod voditeljskom palicom Ive Šulentić, Maše iz JoomBoosa i uz profi fotografa iz Pixsella predstavljamo cool dizajn nove romantične klupe koju je kreativno osmislila zagrebačka dizajnerica Sanja Rotter. Za plesne ritmove bit će zadužena DJ-ica Rea, a osim ritmom ugrijati se možete čajem i fritulama, stoga vas očekujemo u što većem broju, jer „tko kaže da se ne možemo zabaviti četvrtkom popodne!“

Vaše fotografije i poruke s klupe ljubavi imat ćete priliku odmah postati na TkoKaže.hr, jer vlasnike najoriginalnijih i najzanimljivijih fotki očekuju fora nagrade, stoga otkrijete pravi talent u sebi i pustite ljubavi da vam pokrene maštu!

Ova Klupa ljubavi peta je u nizu popularnog projekta pokrenutog od strane 24sata i izdanja Budi.In koji u suradnji s Turističkom zajednicom grada Zagreba i partnera zajedno stvara posebne romantične doživljaje te kreira jedinstvenu mapu zaljubljenih grada Zagreba.

Klikni i otkrij gdje se točno nalazi nova klupica :)